Over Ons - Capwell IT bemiddeling / detachering freelance IT -ers_

 

Wie wij zijn

Capwell is opgericht door twee IT’ers die een grote ergernis deelde over de onpersoonlijke sales-gedreven werkwijze van recruitmentsbureaus. Ze wilde het graag anders. Een punt zetten achter de heersende dominante salescultuur van de recruitmentwereld. Om deze reden hebben ze zich afgevraagd: Waarom geven we zelf niet een draai aan recruitment die aansluit op onze visie.

Oprecht: Geen harde sales, niet alleen maar oog voor die ene deal. Koste wat kost moeten scoren. Maar oprechte interesse in de persoon achter het cv, wat is jouw drive. Waarom begin jij elke ochtend met plezier aan je opdracht, wat zorgt ervoor dat je ook s ’nachts wel eens wakker wordt met een goed idee. Dat gebeurt alleen als de opdracht of baan je echt aanspreekt. Gedreven professionals daar worden ook de opdracht- werkgevers blij van. Alleen door oprechte interesse kunnen we deze perfecte match maken.

Persoonlijk: Naast je professionele drive hoe je je graag op technisch vlak wilt ontwikkelen, met welke tools en methodieken je het liefst werkt (en welke dus liever niet). Zijn we ook geïnteresseerd wat je persoonlijk belangrijk vind. Hoe ziet je prive situatie eruit? Wat doe je naast je werk om te ontspannen, waar haal je nog meer energie uit. Wat zijn andere interesse gebieden die je volgt.

Duurzaam: Het is een wereld van elkaar iets gunnen. Geen harde sales, maar juist een goede band opbouwen met professionals en opdrachtgevers. Iets voor elkaar willen betekenen, dat is onze drive en dat is onze manier van werken. Waarde toevoegen door bijvoorbeeld inhoudelijk mee te denken. IT-kennis zit namelijk in onze DNA. Door freelancers te ontzorgen, naar ze te luisteren en daarop in te spellen.

 Capwell onze professionals

Geen CV schuivers

Naast een goed cv is een persoonlijke match minstens belangrijk. Waar krijk je energie van? Wat is jouw drive? Door het stellen van de juiste vragen, leren we jou beter kennen.

Diepe IT kennis

Capwell is opgricht door twee IT'ers. Diepgaande IT trainingen zijn onderdeel van ons DNA. Op niveau met jou meepraten, hegrijpen wij waar jouw uitdaging ligt en maken we een berere match.

Altijd op tijd uibetaald

Freelancen betekent ook risico lopen. Wij brengen al onze klanten onder in een kredietverzekering. Daardoor ben je gegarandeerd van uitbetaling.Netjes op tijd zoals beloofd.

Alleen met eindklanten

Een bewuste keuze. Geen doorleen constructies met overbodige tussenschakels. Zo houden wij de lihnen kort. Kunnen we direct schakelen en is de slagingskans het grootst.

En voor bedrijven

Total Solution Provider

Of het nu gaat draait om een freelancer voor het opschalen van een IT project of de juiste expertise interim of vast in huis halen. Wij denken graag met u mee welke oplossing in uw situatie het beste past.

Diepe IT kennis

Capwell is opgericht door twee IT'ers. Diepgaande IT trainingen zijn onderdeel van ons DNA. Zo kunnen wij actief meedenken, doorvragen en eventueel adviseren. Gesprekspartners op niveau.

Een groot (exclusief) kandidatenbestand

Wij bemiddelen ruim 5000 IT professionals. Door onze persoonlijke aanpak kiest 30% exclusief voor ons en staat nergens anders ingeschreven. Zo vinden wij voor u altijd de juiste kandidaat.

20 jaar bewezen stabiele partner

Op elk gewenst moment een project opschalen, afschalen of zelfs stoppen. Onze freelancers zijn flexibel, communicatief sterk en direct inzetbaar. Wij leveren binnen 24 uur.

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2020, Capwell BV