Senior Linux Engineer, Omgeving Rotterdam_

 

Een systeembeheerder inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van systeembeheerders. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior Linux Engineer, Omgeving Rotterdam

Voor mijn eindklant in de buurt van Rotterdam ben ik per direct op zoek naar een Senior Linux Engineer voor een OS upgrade traject.

Op de Linux servers (fysiek en virtueel) draaien een aantal verouderde versies van CentOS, Ubuntu en Red Hat deze versies zijn inmiddels out of support en moeten geupgrade worden naar versies die compatible zijn met de bedrijfskritische applicaties die hier op draaien. De keuze van versie staat in principe vrij in goed overleg met de leveranciers van de applicaties.

Mijn klant is op zoek naar een specialist die ervaren is met zulke grootschalige trajecten en haar kan adviseren over de beste keuzes qua versies, security patches, testomgevingen en kan adviseren over de impact op de deployment omgeving (delphi applicatie).

Discipline vereist

Disciplines Vereist

  • - Ervaring in soortgelijke trajecten

Disciplines Gewenst

  • - Goede communicatieve vaardigheden

  • - Hands-on mentaliteit

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior Linux Engineer, Omgeving Rotterdam.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV