Ubuntu Kernel Specialist_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP0710285
Contractduur nog te bepalen
Inzet nog te bepalen
Werkgebied Amsterdam
werkniveau

Gerelateerde vacatures

Een Systeem Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Systeem Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Ubuntu Kernel Specialist

Capwell is op zoek naar een Ubuntu Linux kernel specialist liefst met c++ ontwikkel ervaring. Momenteel crached het Ubuntu OS na veel dataverkeer vanuit de 12 camera's per laptop (via usb aangesloten). De applicatie is maatwerksoftware. Er is regelmatig een reset nodig de boel aan de praat de houden. De camera opstelling is zeer onstabiel. (360 graden camera opstelling, film) Wie heeft er genoeg linux kernel kennis om advies te geven voor een betere oplossing. De opdrachtgever streeft naar een stabiel product.

Disciplines Vereist

  • Linux Kernel (Momenteel Ubuntu)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ubuntu Kernel Specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV