Tooling specialist_

 

Samenvatting

Vacaturenummer EB0209104
Contractduur langere periode
Inzet fulltime
Werkgebied Haarlem
werkniveau
Bel 010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Systeem Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Systeem Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Tooling specialist

Voor onze partner zijn we op zoek naar een tooling specialist met HP Openview en EMC smarts kennis. Specialist moet in staat zijn om productiegerichte kengetallen op te leveren. Opdrachtgever heeft reventelijk een datacenter opgericht met HP/UX servers en een uitgebreid Redhat Linux serverpark. Het betreft een dynamische organisatie, waar veel adhoc gewerkt wordt en het soms enigszins ontbreekt aan structuur. Van kandidaten wordt eens in de twee maanden een standby dienst verwacht (week lang).

Disciplines Vereist

  • HP Openview

  • EMC Smarts

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Tooling specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Haarlem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HAARLEM

HAARLEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV