Systeembeheerder Unix_

 

Samenvatting

Vacaturenummer EB050630
Contractduur zes maanden, uitzicht op vast dienstverband
Inzet fulltime
Werkgebied Diemen
werkniveau Medior / Senior

Gerelateerde vacatures

Een Systeem Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Systeem Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Systeembeheerder Unix

Onze opdrachtgever is marktleider in Europa op het gebied van website analytics. Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren systeembeheerder met de volgende eisen: Functie Operationeel beheerder van de Unix platformen voor onze producten. Profiel Professional op HBO-niveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Gedegen kennis van Linux, netwerken en internet gerelateerde protocollen. Vaardig in het compileren, tunen, configureren en installeren van de Linux kernel. Ervaring met testen en plannen. Je hebt: analytische vaardigheden een accurate werkwijze een goede beheersing van de Engelse taal interesse in website analytics Wij bieden een concurrerend salaris uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling direct beheer van het kloppend hart van onze producten

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Systeembeheerder Unix.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Diemen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DIEMEN

DIEMEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV