systeembeheerder met linuxervaring_

 

Samenvatting

Vacaturenummer EB080628
Contractduur zes maanden, dienstverband is mogelijk
Inzet fulltime
Werkgebied Heerhugowaard
werkniveau Medior / Senior

Gerelateerde vacatures

Een Systeem Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Systeem Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

systeembeheerder met linuxervaring

Binnen het team ben je (mede)verantwoordelijk voor de installatie, implementatie en onderhoud van shared servers, dedicated en co-located servers en verwante diensten voor zowel Linux als het Windows platform, met nadruk op de Linux kant. Je werkzaamheden zullen ook bestaan uit het onderhoud, monitoren en configureren van het Uniserver Netwerk en bijhorende servers. Daarnaast voer je systeembeheer uit voor het eigen kantoornetwerk. Je bent verantwoordelijk voor de correcte plaatsing en aansluiting van servers in het datacenter en vervoer naar plek van bestemming. Binnen het team systeembeheer ben je aanspreekpunt voor de 2e lijns support medewerkers, je lost samen met de supportmedewerkers problemen op die klanten hebben met de producten en diensten. Daarnaast hou je bezig met het uitzoeken en beter beveiligen van de Servers en procedures maken voor onderdelen hierin.

Disciplines Vereist

  • HBO werk- en denkniveau;

  • * Bij voorkeur een afgeronde, relevante opleiding;

  • * Uitgebreide kennis van LINUX is noodzakelijk;

  • * Kennis van Microsoft

  • * Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

  • * Stressbestendig.

  • * Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Disciplines Gewenst

  • MCSE diploma is een absolute pré;

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance systeembeheerder met linuxervaring.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Heerhugowaard en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HEERHUGOWAARD

HEERHUGOWAARD

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV