Sharepoint specialist_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP08111278
Contractduur 1 a 2 maanden
Inzet 4/5 dagen
Werkgebied Utrecht
werkniveau Medior / Senior
Bel 010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Systeem Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Systeem Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Sharepoint specialist

Voor onze eindklant in Utrecht zijn op zoek naar een Sharepoint Specialist die een FO kan maken. De klant gebruikt momenteel 2007 en ze gaan migreren naar 2010. Ze willen dit niet 1 op 1 doen dus er moet een nieuw FO gemaakt worden. Uiteindelijk zal de migratie ook gaan spelen en dit zal door de zelfde specialist in goede banen moeten worden geleid.

Disciplines Vereist

  • Ervaring Sharepoint 2007 en 2010

  • Communicatief

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Sharepoint specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV