Microsoft Dynamics & Sharepoint Applicatiebeheerder_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP05132707
Inzet 40uur/wk
Werkgebied Regio Barendrecht
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Marcel Annema
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Systeem Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Systeem Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Microsoft Dynamics & Sharepoint Applicatiebeheerder

Wat maakt deze functie zo leuk? Leuk om mee te beginnen ;-) Het is een splinternieuwe functie, die je zelf verder mag helpen inrichten (verrijken met jouw werkervaring). De functie is afgesplitst van een (te) brede en te zware infra engineer / systeembeheer functie. Verder is het een gezond bedrijf wat het goed doet. De sfeer is informeel, gedreven, gezellig. En last but not least... de arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld marktconform: zeer goed. En nu de functie... Microsoft Applicatiebeheerder - Dynamics & Sharepoint Ben jij sterk in Microsoft systemen en Platformen? Heb je een of meerdere certificaten bijv. MCSA? We zoeken een ervaren Technisch Beheerder, tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Het werk vereist HBO niveau, voorkeur voor iemand met HBO afgerond - Informatica. Je bent in deze rol Technisch ApplicatieBeheerder van het Dynamics ERP Platform en de Sharepoint Portal. Daarnaast beheer je ook de MS SQL server databases. Wat houdt het werk bij deze functie inhoudelijk in? Je belangrijkste focus ligt op het monitoren van de applicatie- en databases processen. Dynamics & Sharepoint Portal en MS SQL server vormen daarbij de kern. Alles moet zo storingsvrij mogelijk blijven en de performance moet zo optimaal mogelijk zijn. Incidenten analyseer je en los je zelfstandig of en overleg op. Verder ondersteun je een bestaande OTAP omgeving (inrichten, klaarzetten, updaten) Wat voor bedrijf is het waar ik kom te werken? Het is een groeiende Internationaal georiŽnteerde handelsonderneming met ca. 120-130 medewerkers. Je werkt op projectmatige wijze professioneel in een IT afdeling bestaande uit 8 collega's. Op dit moment is er bijzondere aandacht voor vernieuwing om verdere groei mogelijk te maken. Persoonlijke vaardigheden / competenties / profiel De belangrijkste staan hier opgenoemd: Je bent flexibel & verantwoordelijk. Ook buiten kantoortijden. (een geplande storing (update) of ongeplande storing (incident) betekent impact) Stressbestendig (je laat je niet van de wijs brengen door een server die plat ligt) Probleemoplossend vermogen (analytisch en pragmatisch) Gestructureerd kunnen werken (projectmatig, Itil e.d.) Communicatief, (samenwerken, afstemmen, sociaal, collegiaal)

Disciplines Vereist

 • Opleiding vereist/gewenst

 • HBO niveau - Informatica of gelijkwaardig

 • Cursussen, certificaten in:

 • Dynamics, MCSA, ITIL, SQL Server, Windows Server.

 • Alles van 2012 of zo recent mogelijk. (2003 is wat gedateerd inmiddels)

 • Ervaring vereist/gewenst

 • Totale werkervaring tenminste 10 jaar. Midcareer functie.

 • Relevante werkervaring van 3 tot 6 jaar in soortgelijke functie Applicatiebeheerder

 • Projectmatige werkervaring in teamverband

 • Ervaring met Microsoft producten als: Dynamics, Sharepoint Portal, SQL server.

 • Analyse en oplossen complexe problemen, liefst volgens ITIL methodiek.

 • Kunnen opstellen en schrijven van procedures, handleidingen.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Microsoft Dynamics & Sharepoint Applicatiebeheerder.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Regio Barendrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BARENDRECHT

BARENDRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV