Docent Netwerkbeheer_

 

Samenvatting

Vacaturenummer EB030815
Contractduur 4mnd+
Inzet 12 uur/wk (in 3-4dgn)
Werkgebied Nijmegen
werkniveau
Contactpersoon Marcel Annema
010 - 475 55 83

Gerelateerde vacatures

Een Systeem Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Systeem Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Docent Netwerkbeheer

In verband met tijdelijke overbrugging vacature is onze klant op zoek naar een docent netwerkbeheer en/of hard- en software met kennis van windows server 2003 Aandachtsgebieden zijn o.a.: gericht op het onderhoud, het beheer en de beveiliging van kleine tot middelgrote hybride netwerken. Diverse protocollen, besturings- en toepassingssoftware. Kennisoverdracht t.a.v. het ontwerpen van een netwerkinfrastructuur - het installeren en configureren van netwerken - het beheren van een netwerkinfrastructuur.

Disciplines Vereist

  • Docent netwerkbeheer - MBO niveau

Disciplines Gewenst

  • Kennis van Windows Server 2003 (installatiekennis en basisbeheer)

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Docent Netwerkbeheer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Nijmegen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van NIJMEGEN

NIJMEGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV