User-interface specialist - GUI optimaliseren_

 

Een Usability Expert inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Usability Experts. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

User-interface specialist - GUI optimaliseren

Noot vooraf: het gaat hier PUUR om de gebruikersinterface, geen bouw-programmeerwerk, maar fine-tuning van lay-out en menustructuren, doel is maximaal intu´tieve werking voor gebruikers. Voor een klant van ons zoeken we hiervoor een specialist die aantoonbaar sterk is in bepalen en verbeteren van gebruikers-interfaces van applicatieschermen. Denk aan intu´tieve menu's en knoppen, logica vanuit applicatie-gebruikers.

Disciplines Vereist

  • Interaction Design

  • GUI specialist

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance User-interface specialist - GUI optimaliseren.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Delfzijl en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DELFZIJL

DELFZIJL

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV