Designer_

 

Een Usability Expert inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Usability Experts. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Designer

Voor een lopend project zijn we op zoek naar een (grafisch) designer. Betreft ontwerp van twee interface navigatiepagina's, classic ASP site. Huisstijl en layout bekend. Moet passend element in gemaakt worden. Graag eigen laptop meenemen met Photoshop. Enkele uurtjes werk, uit te voeren op woensdag 3 juni ivm deadline.

Disciplines Vereist

  • Gevoel voor design

  • Photoshop

Disciplines Gewenst

  • ervaring met of kennis van Classic ASP is een pre

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Designer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV