Testcoordinator_

 

Een Test Co÷rdinator inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Test Co÷rdinatoren. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Testcoordinator

Wij zoeken per februari een communicatief sterke Testcoordinator. Het gaat om een reeds lopend implementatietraject waarbij de huidige testcoordinator zal worden vervangen. In samenwerking met een projectleider zal je het testteam aansturen. Het is hierbij belangrijk dat je communicatief erg sterk bent en goed afstemt, aangezien je een gebruikersgroep aanstuurt (geen professionele testers). De volgende taken dienen uitgevoerd te worden: -Begeleiding bij testen aan gebruikersgroepen; FAT en GAT -Bewaken planning en voortgang -Opstellen en verspreiden rapportages aan projectleiding -Beheer bevindingenadministratie -Beheer testdocumentatie -Voorzitten bevindingenoverleg Bij voorkeur ben je flexibel inzetbaar voor 2-4 dagen in de week

Disciplines Vereist

  • Sterk communicatief

  • Sterk ik je schoenen staan

  • Ruime ervaring met gestructureerd testen

  • Aantoonbare ervaring als testcoordinator

  • Flexibel inzetbaar, in overleg af te stemmen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Testcoordinator.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV