Test Manager bij een financieel - juridisch project_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP06199683
Contractduur 1 jaar met optie op verlenging
Inzet 4 tot 5 dagen
Werkgebied Rotterdam - Amsterdam
werkniveau Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Een Test Manager inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Test Managers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Test Manager bij een financieel - juridisch project

Voor mijn klant ben ik opzoek naar een ervaren test manager die samen met mijn klant het gehele (functionele en deels technische) testplan kan opstellen, uitvoeren en managen en uiteindelijk het acceptatie test proces te doen. Mijn klant is bezig met de migratie naar een nieuwe (financiële) applicatie welke, gezien haar sector (financieel en juridisch), aan veel wet en regel geving moet voldoen en bij dit proces speelt het testen een belangrijke rol.

Belangrijk aspect bij dit proces is dat er veel verschillende stake holders zijn én dat jij het leuk vindt om in een complexe soms politiek gevoelige omgeving te navigeren, draagkracht te creëren om daar uiteindelijk toch met zijn allen een gezamelijk goed resultaat neer te zetten.

Disciplines Vereist

  • - Zelf al verschillende test trajecten opgezet en begeleid hebben, liefst binnen financiële organisaties.

  • - Goede communicatieve eigenschappen

  • - Roeien met de riemen die we hebben mentaliteit

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Test Manager bij een financieel - juridisch project.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam - Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV