Tester_

 

Een Software Tester inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Software Testers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Tester

Als Tester ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van diverse testen, hierbij kan je denken aan regressie-, keten-, performance-, unittesten tevens kan je ook gebruikerstesten organiseren. Werkzaamheden Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het gestructureerd opstellen en uitvoeren van de testgevallenen het opleveren van software conform afspraken. Opstellen van test scenario’s Inrichten testbeheer Coachen en begeleiden van gebruikers Ondersteunen van de testcoördinator bij de te volgen teststrategie Als Tester werk je in een SCRUM-team en test je in een agile-omgeving. Wij zijn op zoek naar mensen die zich willen blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf willen halen. Gepassioneerde specialisten met een: Afgeronde MBO ICT opleiding; HBO werk en denkniveau 2-4 jaar aantoonbare werkervaring als tester TMAP Kennis van Testdriven Development Ervaring met Agile is een must Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent een teamplayer Je neemt zelf initiatief Je werkt nauwkeurig en bent analytisch ingesteld

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Tester.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Born en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BORN

BORN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV