Tester_

 

Een Software Tester inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Software Testers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Tester

In je functie als tester interpreteer je functionele specificaties, schrijf je testplannen, richt je testomgevingen in en stel je logische en fysieke testgevallen op. Ook ontwerp en voer je testscenario’s uit en registreer je bevindingen. Ten slotte beoordeel je testontwerpen en testgevallen van collega-testers, alsmede basis- en detailontwerpen. ICT expertisegebied Cobol, CICS, DB2, IBM Mainframe, Tmap.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Tester.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Apeldoorn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van APELDOORN

APELDOORN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV