Fullstack Tester_

 

Een Software Tester inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Software Testers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Fullstack Tester

Situatieschets  

Onze opdrachtgever biedt publicatie- en informatiediensten en toepassingen voor de keten van wet- en regelgeving. Dit doen zij voor alle overheidsorganisaties. Hun producten zijn gericht op zowel de professionele gebruikers als de burger. Wij stimuleren hergebruik van onze open data en maken de toeleiding naar onze informatie zo laagdrempelig mogelijk (o.a. met apps).  

 

Probleemstelling en doel  

Het omgevingsrecht bestaat uit tientallen wetten en honderden regelingen voor ruimte, wonen,infrastructuur, milieu, natuur en water. Zij hebben allemaal hun eigen uitgangspunten, werkwijzen en eisen. De wetgeving is daardoor te ingewikkeld geworden voor de mensen die ermee werken.  

Daardoor duurt het bijvoorbeeld langer voordat een project kan starten. Het kabinet maakt het omgevingsrecht makkelijker en voegt alle regelingen samen in 1  Omgevingswet. Een belangrijk aspect van de omgevingswet is de digitale ondersteuning ervan. Deze ondersteuning moet onder meer leiden tot eenvoudiger procedures en lagere kosten voor initiatiefnemers en bevoegd gezagen. Om deze doelstelling te realiseren is het programma Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) gestart waarin verschillende projecten zijn opgenomen die gezamenlijk de programmadoelen moeten realiseren.  

Onze opdrachtgever is een van de partijen die de infrastructuur bouwt om de nieuwe processen te ondersteunen.  

Daarnaast heeft onze opdrachtgever de strategische keuze gemaakt voor het product Marklogic, dat de basis legt voor een nieuwe organisatie-brede ICT architectuur.    

  

Omschrijving opdracht / taken en verantwoordelijkheden  

Onze opdrachtgever zoekt nu een ervaren Tester voor het opstellen van testplannen en het testen van opgeleverde software door het scrumteam.  
 

De Tester is verantwoordelijk voor:  

- Het schrijven van testplannen voor geautomatiseerde testen t.b.v.   

• Regressietesten;  

• Testen tegen de specificaties (epics, user stories);  

• Testen van niet-functionele specificaties (performance eisen);    

• Testen van de kwaliteit van de (XML) content.  

- Het uitvoeren van de tests;  

- Het opstellen van testresultaten.  

  

Deliverables:  

• Testplannen  

• Geautomatiseerd uit te voeren testscripts  

• Testresultaten  

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Fullstack Tester.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV