Tester_

 

Een Software Tester inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Software Testers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Tester

Voor een klein en snel groeiend softwarebedrijf op zoek naar een creatieve en ervaren Tester. Het bedrijf dat is voornamelijk actief op gebied van Assistive Technology voor Mac OS X en iOS. We zijn op zoek naar iemand die de gerealiseerde functionaliteit test tegen de specificaties van de applicatie. Daarnaast zou ik graag zien dat de tester kennis bijdraagt ten aanzien van geautomatiseerd unit-testen van de code.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Tester.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV