IT auditor voor training over firewalls_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP09143955
Contractduur dagdeel + voorbereiding
Inzet 1 dag/week
Werkgebied Apeldoorn
werkniveau
Contactpersoon Robert Gritter
010 - 475 55 83

Een IT Auditor inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van IT Auditors. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

IT auditor voor training over firewalls

Wij zoeken een technisch georienteerde IT auditor die voor een EP programma (education permanente) voor een grote financiele instelling een presentatie kan geven op 12 november as. Onderwerp: next-generation firewalls. Naast een productpresentatie over Palo Alto firewalls, wil men na afloop daarvan graag een presentatie hoe je als IT auditor omgaat met een firewall als je er een tegenkomt. De deelnemers zijn zelf systeem auditors.

Disciplines Vereist

  • Firewall ervaring

  • Trainingservaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance IT auditor voor training over firewalls.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Apeldoorn en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van APELDOORN

APELDOORN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV