XML/XSLTspecialist_

 

Een XML Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van XML Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

XML/XSLTspecialist

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren software ontwikkelaar die goed thuis is in dataconversie mbv XSLT. Klant krijgt van diverse toeleveranciers grote hoeveelheden data in verschillende formaten aangeleverd, doel is deze data te converteren naar xml (als dat nog niet is gedaan) en dan middels XSLT stylesheets de data converteren naar een bruikbare input voor een zelf geschreven meta-data tool (vba-excel). Met deze tool gaan vervolgens (niet technische) medewerkers aan de slag om de data te controleren en eventueel aan te vullen.

Disciplines Vereist

  • xslt / xml / DTD's

  • conversie-ervaring

Disciplines Gewenst

  • creatief, pragmatisch

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance XML/XSLTspecialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV