XML specialist - sharepoint omgeving_

 

Een XML Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van XML Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

XML specialist - sharepoint omgeving

Opdrachtgever heeft een programmeur nodig die een intelligent "formulier" maakt, welke zij op het intranet beschikbaar kunnen stellen voor hun medewerkers. Het is in feite meer dan alleen een formulier. Er moet een invoerscherm zijn, waar men gegevens in kan voeren, na submit volgen diverse acties in het systeem.

Disciplines Vereist

  • XML programmeur

  • kennis en ervaring in Sharepoint omgeving

  • ASP.NET

  • intranet omgevingen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance XML specialist - sharepoint omgeving.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Schiedam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van SCHIEDAM

SCHIEDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV