XML Specialist_

 

Een XML Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van XML Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

XML Specialist

Er moet op basis van twee tijdschriftartikelen een XML-bronbestand worden aangemaakt. De artikelen moeten foto's en een kader bevatten. Een XSL, een CSS en een DTD wordt gemaakt (en samen met het XML-bestand na beoordeling in 1 zip-file wordt ingeleverd) Eisen die aan de XLS worden gesteld (en impliciet dus ook aan de onderliggende artikelen): - bevat binnen een artikel een for-each; - bevat 1 of meer plaatjes; Als het zip-bestand wordt uitgepakt en het XML bestand wordt geopend in XMLSpy of Internet Explorer, dan moet er een keurig ingedeelde pagina getoond worden waarin de onderdelen uit het artikel worden weergegeven

Disciplines Vereist

  • XML

  • CSS

  • DTD

  • XSL

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance XML Specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Deventer en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEVENTER

DEVENTER

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV