XML specialist_

 

Een XML Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van XML Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

XML specialist

Voor onze klant zoeken we een ervaren xml specialist die middels XSLT een XML-cummunicatiebus kan schrijven voor het beheren en samenvoegen van vele tientallen xml-feeds. Op dit moment zijn alle xml afhandelingen in de backend geschreven (php) maar vooral de foutafhandeling en validatie geeft nu te veel problemen. Men zoekt dus een structurele oplossing.

Disciplines Vereist

  • XML

  • DTD

  • XSLT

Disciplines Gewenst

  • PHP

  • Ervaring met bookings-sites

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance XML specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV