Trainer voor ontwikkelen Dasiy XML-Oxygen training_

 

Een XML Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van XML Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Trainer voor ontwikkelen Dasiy XML-Oxygen training

Wij zoeken een ervaren trainer die verstand heeft van XML om een training te ontwikkelen en te geven. Gaat om een twintigtal medewerkers te trainen in 8 traingsdagen, om ze bekend te maken met het pakket: Oxygen waarmee geschreven teksten als daisy-xml worden opgeslagen. Deze kunnen later voor veschillende doeleinden verijkt worden in bijvoord braille-schrift. Er is ook tijd gereserveerd om de training in samenwerking met het bedrijf te ontwikkelen. (2 modules van elk twee dagen) Planning eind juli: dooelstelling doornemen aug/sept : training ontwikkelen (1 a 2 week) Okt Training geven : 8 trainingsdagen

Disciplines Vereist

  • Trainingservaring

  • XML ervaring

Disciplines Gewenst

  • Dasiy xml

  • Oxygen ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Trainer voor ontwikkelen Dasiy XML-Oxygen training.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Nijmegen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van NIJMEGEN

NIJMEGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV