Marklogic XML Java specialist_

 

Een XML Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van XML Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Marklogic XML Java specialist

Capwell zoekt twee Senior Marklogic XML/Java ontwikkelaars met hands-on projectervaring voor het ontwikkelen van componenten binnen een op Marklogic gebaseerde platform:

Er worden een aantal Proof of Concepts uitgewerkt om Marklogic technologie te integreren in een groot bestaand publicatieplatform. De data die in Marklogic geladen wordt, is een combinatie van XML en GML. Bij de ontwikkeling wordt gebruikgemaakt van de Marklogic Java Api, XQuery, triggers en berichtenorkestratie. Technologie is naast de Marklogic Database ook Java en GIS Frameworks.
Voor berichtenuitwisseling zal Digikoppeling grote berichten (Ebms) worden gebruikt.

Dus ben je een ervaren Marklogic specialist en wil je je tanden zetten in een leuke uitdaging om deze op NoSQL gebaseerde techniek optimaal in te zetten door het bouwen van componenten in Java, Xquery en XSLT, dan hoor ik graag van je.

Disciplines Vereist

  • Java, Xquery en XSLT

  • Marklogic

  • NoSQL

  • ervaring met Maven / Spring-framework

  • SOAP en/of RES koppelingen

Disciplines Gewenst

  • Scrum werkwijze

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Marklogic XML Java specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV