Linked Data Specialist _

 

Een XML Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van XML Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Linked Data Specialist

Voor UBR|KOOP ben ik op zoek naar een Linked Data specialist voor het ontwikkelen van een oplossing voor de uitvoering van de Wet Open Overheid.

Binnen dit porject dienen miljoenen documenten (met een grote diversiteit aan leveranciers, informatietypen en bestandsformaten) te worden geharvest, gerouteerd, verrijkt, opgeslagen en doorzoekbaar gemaakt. Hierbij zal in belangrijke mate gebruik worden gemaakt van Linked Data.

Voor dit porject zoek ik iemand met veel ervaring in linked data. Je zal een belangrijke rol hebben in het opzetten van een goede LD-architectuur (ontologie, thesaurus, vocabulaire); De ideale kandidaat is daarom zeer ervaren in RDF(S), OWL, SKOS, SHACL, SPARQL, namespaces en URI-strategieën.
Daarnaast zal je ook bijdragen aan het ontwikkelen van de ETL-straat en de diverse microservices die daarmee verbonden (zullen) zijn, in het bijzonder waar het linked data betreft.

Gezien de technische omgeving waarin de LD-technologie is ingebed, is begrip van functioneel programmeren (in het bijzonder kennis van XSLT) en ruime ervaring met Java, Javascript, XML, Xquery, XSD en ETL-processen zeer gewenst.

Het gaat hier om een opdracht voor tenminste 6 maanden met optie op verlenging en een inzet van 3-5 dagen per week.

Disciplines Vereist

  • - Ervaring met Linked Data

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Linked Data Specialist .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Haag en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van DEN HAAG

DEN HAAG

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV