Verouderde MS Access applicatie vernieuwen_

 

Een Access Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Access Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Verouderde MS Access applicatie vernieuwen

Een verouderde redelijk eenvoudige Access applicatie moet worden vernieuwd. De huidige versie is MS Office 2000 en het moet naar MS Office 2016 worden gemigreerd. Hiervoor is de database waarschijnlijk niet het meest lastig, vooral de applicatie interface, de gebruikersschil, die opgebouwd is met VBA in Access, zal aangepast moeten worden, ook met enkele nieuwe functionele wensen (queries, filters). 

Disciplines Vereist

  • MS Access kennis alle versies 2000 t/m 2016

  • VBA programmeren

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Verouderde MS Access applicatie vernieuwen.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Emmeloord en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van EMMELOORD

EMMELOORD

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV