Supportvraag: Access DB met Excel applicatie - werkt dat met versie verschil? _

 

Een Access Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Access Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Supportvraag: Access DB met Excel applicatie - werkt dat met versie verschil?

Supportvraag klant: "Wij hebben een Access database gekoppeld aan Excel. We willen de Access database aanroepen, kunnen benaderen met een ouder MS Office pakket (MS Office 2010 in dit geval).

We krijgen de volgende foutmelding: "Microsoft Access kan de gegevens in .... niet lezen, voor het lezen van de gegevens is minimaal versie 16.0.7124.1000 vereist".

Supportvraag: Is het mogelijk om alsnog de database te laten functioneren met de verouderde versie?

Ons antwoord: ja dat kan altijd mogelijk worden gemaakt. Hiervoor zullen we waarschijnlijk in de MS Access DB enige aanpassingen moeten doen. behalve de database file extensie worden er mogelijk bepaalde functionaliteiten aangeroepen in de nieuwe versie van Access 2016, die nog niet in Access 2010 aanwezig zijn.

 

Disciplines Vereist

  • Access 2010 en Access 2016

  • Excel 2010 en Excel 2016

  • Ervaring met troubleshooting / remote support

  • Ervaring met oplossen van conflicten of issues door versieverschillen in MS Office

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Supportvraag: Access DB met Excel applicatie - werkt dat met versie verschil? .

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Heerenveen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HEERENVEEN

HEERENVEEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV