MS Office access oplossing (regio Oosterwolde)_

 

Een Access Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Access Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

MS Office access oplossing (regio Oosterwolde)

Voor een bestaande Access applicatie zoeken we een flexibel inzetbare Access developer, voor een mogelijk langdurige samenwerking. Het gaat om het doorontwikkelen van een applicatie, die verschillende datasets (CVS, XML) laat samenkomen in 1 database. De correcte data wordt gebruikt om een bestaande Magento based webshop te vullen met data. 

Verder wordt allerlei klant-data verzameld in een beslissingsdashboard. Optimalisatie van prijzen, sales opportunities, gerichte aanbiedingen worden hiermee inzichtelijk.

Disciplines Vereist

  • MS Office

  • MS Access VBA - senior developer

  • ervaring met dashboard informatie toepassingen

Disciplines Gewenst

  • affiniteit met online sales, webdata

  • online marketing

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance MS Office access oplossing (regio Oosterwolde).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Oosterwolde en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van OOSTERWOLDE FR

OOSTERWOLDE FR

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV