MS Access ontwikkelaar - sync issues en uitbreiding applicatie_

 

Een Access Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Access Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

MS Access ontwikkelaar - sync issues en uitbreiding applicatie

Bij een bestaande MS Access applicatie configuratie, met Access database en frontend Access applicatie zijn issues ontstaan bij het synchronisatie proces tussen verschillene onderdelen van de Access applicatie. In gebruik zijn versies Access 2007 resp. 2010. 

Graag de sync issues analyseren, oplossen en nieuwe wensen realiseren door de bestaande Access applicatie uit te breiden met een stukje nieuwbouw. 

Disciplines Vereist

  • Access VBA

  • troubleshooting sync issues

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance MS Access ontwikkelaar - sync issues en uitbreiding applicatie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Houten en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van HOUTEN

HOUTEN

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Marcel Annema en upload je CV. We horen graag van je!

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.


Bel

Marcel Annema

Sr. Recruiter

m.annema@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV