Allround VBA Access developer_

 

Een Access Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Access Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Allround VBA Access developer

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een ervaren allround VBA/Access developer die ook ervaring heeft met SQL server en ook webapplicatie kan ontwikkelen / onderhouden in bijvoorbeeld php of asp. Naast het regeuliere Office gebruikt men ook office 365.

De klant heeft een landschap met diverse Access applicaties en wat koppelingen naar websites ed. Men zoekt iemand voor 1 a 2 dagen per week om de applicaties te onderhouden en uitbreidingen op door te voeren. Je werkt samen met een andere externe ontwikkelaar en onderhoud ook contact met externe hardware leveranciers.

Disciplines Vereist

  • VBA Access

  • SQL server

  • webontsluiting

  • Office + 365

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Allround VBA Access developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Bosch en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van 'S-HERTOGENBOSCH

'S-HERTOGENBOSCH

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV