Access specialist voor het schrijven van kleine rapportagetool_

 

Een Access Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Access Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Access specialist voor het schrijven van kleine rapportagetool

Specialist in VBA Access, die aantoonbare ervaring heeft met bouwen van tools in Access. De tool moet enkele rapportages kunnen genereren op basis van wisselende data (bron access). Betreft financiŽle informatie.

Disciplines Vereist

  • Access 2003

  • Visual Basic for Applications (VBA)

  • bouwen van tools in access

  • rapportage van gegevens

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Access specialist voor het schrijven van kleine rapportagetool.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV