Access ontwikkelaar_

 

Een Access Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Access Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

on hold Aanvraag heeft status "on hold". Je kunt momenteel niet reageren op deze aanvraag.

Access ontwikkelaar

Opzetten van een eenvoudige database-applicatie waarin onder andere de urenregistratie kan worden ingevoerd en een aantal andere overzichten kunnen worden gegenereerd. Enkele uitgangspunten: - in eigen beheer aan te passen - licht en gebruikersvriendelijk - betrouwbaar Vanuit de omgeving is er Navision en een GIS applicatie. Koppelingen daar naartoe maken mogelijk deel uit van deze Access oplossing.

Disciplines Vereist

  • VBA Access

  • Ervaring met bouwen van eenvoudige urenregistratie systemen in Access

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Access ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Nijmegen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van NIJMEGEN

NIJMEGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV