Access ontwikkelaar_

 

Een Access Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Access Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Access ontwikkelaar

Voor het maken van passende offertes is een calculatiesysteem nodig dat uitgaat van gestandaardiseerde invoer zoals basiskeuzes. Het is de bedoeling dat met Access calculatieformulieren opgemaakt kunnen worden met verschillende handelingen, gekoppeld aan vaste tijden per handeling. Nu gebeurt dit in Excel en is subjectief en per calculator verschillend.

Het is de bedoeling dat dit systeem straks ingebed moet worden in een nieuw ERP-systeem. Access is dus een tussenoplossing, maar moet zodanig opgezet worden dat dit geruisloos overgaat naar ERP.

Disciplines Vereist

  • Access VBA

Disciplines Gewenst

  • liefst calculatie tools eerder hebben gebouwd

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Access ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Enschede en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ENSCHEDE

ENSCHEDE

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV