Senior VB 6 Ontwikkelaar_

 

Een VB6 ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van VB6 ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Senior VB 6 Ontwikkelaar

Onze opdrachtgever is een serviceorganisatie die is gespecialiseerd in loonverwerking en het automatiseren van arbeidsintensieve ondernemingen en instellingen. Ze zijn ze op zoek naar een ervaren VB6 ontwikkelaar die zelfstandig aan een project kan werken, binnen een team van 4 andere ontwikkelaars. Een bestaande administratiemodule wordt rigoreus aangepakt, je zult je voornamelijk richten op het ontwikkelen en herschrijven van met name het salarisgedeelte. Tevens ben je verantwoordelijk voor een stukje ontwerp binnen bepaalde kaders.

Disciplines Vereist

  • VB 6

  • OO

  • Zelfstandig werken

Disciplines Gewenst

  • enige kennis van databases Acces en SQL

  • enige kennis van ADO

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Senior VB 6 Ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Uden en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UDEN

UDEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV