SAP ISU_

 

Samenvatting

Vacaturenummer EB010985
Contractduur langere periode
Inzet Fulltime
Werkgebied Haarlem
werkniveau
Bel 010 - 475 55 83

Een Sap Developer (ABAP) inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Sap Ontwikkelaars (ABAP). Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

SAP ISU

Voor onze relatie zijn we op zoek naar een ervaren SAP ISU kandidaat die minstens 2 jaar ervaring heeft met gas - en electriciteitstarieven in SAP ISU. Kandidaat wordt ingezet op projecten, maar ook voor 3e lijnssupport. Grote vrijheid en zelfstandigheid, veel (extern) klantcontact. Mogelijkheid tot flexibele werktijden en deels remote werken.

Disciplines Vereist

  • SAP ISU

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance SAP ISU.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Haarlem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van HAARLEM

HAARLEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV