Ruby on Rails programmeur_

 

Een Ruby On Rails Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Ruby On Rails Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Ruby on Rails programmeur

Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van interactive crossmedia concepten zoals Mobile, Games en livebroadcasting, zijn we op zoek naar een ervaren Ruby ontwikkelaar. Je zult je bezig houden met het verder ontwikkelen van diverse applicaties binnen het bestaande ontwikkelteam.

Disciplines Vereist

  • Ruby on Rails

Disciplines Gewenst

  • ervaring in mobile/games

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ruby on Rails programmeur.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM ZUIDOOST

AMSTERDAM ZUIDOOST

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV