Ruby on Rails ontwikkelaar (Remote)_

 

Een Ruby On Rails Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Ruby On Rails Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Ruby on Rails ontwikkelaar (Remote)

Voor een klant in Amsterdam zijn we opzoek een Ruby on Rails ontwikkelaar voor onderhoud aan een bestaande Ruby applicatie, denk daarbij aan kleine RFC's. Deze opdracht is voor gemiddeld 4 uur per week, mag Remote dus als je nog tijd over heb ontvang ik graag een reactie. Het is voor een periode van 3-4 maanden

Disciplines Vereist

  • Ruby On Rails

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ruby on Rails ontwikkelaar (Remote).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Amsterdam - Remote en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV