Ruby on Rails developer publishing platform_

 

Een Ruby On Rails Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Ruby On Rails Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Ruby on Rails developer publishing platform

Capwell is op zoek naar een ervaren RoR developer, voor verdere uitbreing aan een online publishing platform. Je werkt in teamverband samen met andere Ruby on Rails developers. Je bent bekend met een scrum aanpak, en hebt graag contact met de interne klant om samen usecases door te nemen. Je pakt zaken graag lean aan.

Disciplines Vereist

  • Ruby on Rails

Disciplines Gewenst

  • e-publishing

  • scrum - agile

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ruby on Rails developer publishing platform.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Den Bosch en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van 'S-HERTOGENBOSCH

'S-HERTOGENBOSCH

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV