Ruby On Rails Developer_

 

Een Ruby On Rails Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Ruby On Rails Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Ruby On Rails Developer

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een ervaren Ruby on Rails developer. De klant is momenteel bezig met het maken van een verbeterslag en daar zijn een aantal werkzaamheden uit voort gekomen. Daarom is er gekozen om extra capaciteit in te huren omdat zo spoedig mogelijk af te ronden. Werkzaamheden bestaan uit: uitbreiden van de bestaande applicatie, crawlers verbeteren en toevoegen, api's koppelen database (Standaard api's worden door de leveranciers aangeleverd). Zorgen dat er geen foute gegevens in database terecht komen.

Disciplines Vereist

  • Ruby on Rails

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Ruby On Rails Developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Groningen en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van GRONINGEN

GRONINGEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV