RoR developer voor gaming industrie_

 

Een Ruby On Rails Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Ruby On Rails Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

RoR developer voor gaming industrie

Voor onze klant zijn we op zoek naar een doorgewinterde Ruby on Rails developer die voor de komende 2 maanden kan bijspringen in een reeds lopend project. Gaat om een de ontwikkeling van een game, dus ervaring met gaming/3d is een grote pre. Stack: NGIX, Unicorn, capistrano. backbone.js TDD Unittesting intergartiontesting. Gewoon lekker professioneel dus.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance RoR developer voor gaming industrie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV