Gezocht: Ervaren Ruby Developer, 6-12 maanden, Flexibele tijden!_

 

Een Ruby On Rails Developer inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Ruby On Rails Developers. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Gezocht: Ervaren Ruby Developer, 6-12 maanden, Flexibele tijden!

Voor mijn directe eindklant ben ik per direct op zoek naar een ervaren Ruby On Rails developer.

Mijn klant is een jonge organisatie met een start-up mentaliteit maar wel met een zeer aansprekende klanten portefeuille. Het huidige ontwikkelteam werkt aan zeer complexe code voor een complex regel platform.

Voor het doorontwikkelen van dit platform ben ik op zoek naar een hands-on Ruby on Rails developer met goede commmunicatieve vaardigheden die het een uitdaging vindt om dit platform naar een nog hoger niveau te tillen en zijn kennis over dit platform en ruby on rails kan overdragen op andere developers.

Tevens willen ze ter uitbreiding van de diensten een mobile app bouwen. Ze overwegen op dit moment om dat in React.Native te doen, kan jij hiermee uit de voeten? Super! Heb je andere suggesties? Dan staan ze hier ook voor open.

Het gaat om een opdracht van 4-5 dagen per week voor een periode van 6-12 maanden met optie op verlenging. Mijn klant maakt zich niet zo druk over vaste werktijden of altijd aanwezig zijn. Dus in goed overleg een dag thuis werken is bijvoorbeeld geen probleem.

Disciplines Vereist

  • - Ruime ervaring met Ruby on Rails

Disciplines Gewenst

  • - Ervaring met het bouwen van mobile apps

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Gezocht: Ervaren Ruby Developer, 6-12 maanden, Flexibele tijden!.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving hilversum en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van HILVERSUM

HILVERSUM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Michael de Groot en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Michael de Groot

IT Consultant

06 - 406 870 52

m.degroot@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV