RPG programmeur voor logistieke applicatie_

 

Een RPG AS400 Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van RPG AS400 Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

RPG programmeur voor logistieke applicatie

Capwell zoekt 2 ervaren RPG ontwikkelaars om diverse aanpassingen aan een logistiek pakket door te voeren. Gaat vooral om aanpassingen met de gegevensuitwisseling dmv EDI berichten.

Gaat om een logistiek pakket wat al ruime tijd in gebruik is, de versies van RPG die gebruikt worden lopen dan ook uiteen van RPGII tot RPG ILE (free).

Je werkt met meerdere ontwikkelaars aan deze applicatie, kennis van de applicatie is ook binnen het bedrijf zelf aanwezig. Je kunt je snel inwerken in een legacy systeem en doorzit snel de grote lijnen, en focust je daarna op de aanpassingen die gedaan meoten worden zonder het overzicht te verliezen.

 

Disciplines Vereist

  • RPG ervaring met oudere versies

  • Pragmatische instelling

  • Ervaring met EDI (Edifact)

Disciplines Gewenst

  • Ervaring in logistieke pakketen

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance RPG programmeur voor logistieke applicatie.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van BOTLEK ROTTERDAM

BOTLEK ROTTERDAM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV