RPG Programmeur / Analist (ILE RPG)_

 

Een RPG AS400 Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van RPG AS400 Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

RPG Programmeur / Analist (ILE RPG)

Voor onze eindklant zijn wij per direct op zoek naar een RPG Programmeur, ter ondersteuning van het huidige ontwikkelteam. Het gaat om de doorontwikkeling van een groot ERP pakket, waarbij je samenwerkt met andere RPG programmeurs en Java developers. In het ERP pakket zijn de volgende zaken ondergebracht: Sales, Finance en Logistiek.

Capwell is op zoek naar een ervaren RPG ontwikkelaar die met het hele scale aan versies overweg kan van RPG 4 tot RPG ILE. Er is nu extra capaciteit nodig voor de doorontwikkeling van het interne ERP pakket, BPCS (Bee Picks) waarbij o.a. landspecifieke oplossingen moeten worden teruggebracht tot een overkoepelende standaard oplossing die op alle gebruikers van toepassing is.wordt gewerkt met issues, die je zelfstandig oppakt en opleverd.

Er zijn meerdere interne ontwikkelaars aanwezig, dus je kunt bepaalde zaken uiteraard navragen, maar er wordt niet gewerkt volgens agile / scrum. Het is dus belangrijk dat je je snel kunt inlezen en de globale lijnen snapt zodat je snel zelfstadig RFC kan oppakken.

 

Disciplines Vereist

  • RPG ILE

Disciplines Gewenst

  • Zelfstandige werkhoudig

  • ERP ervaring

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance RPG Programmeur / Analist (ILE RPG).

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) AMSTERDAM en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van AMSTERDAM

AMSTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV