RPG ILE programmeur voor logistieke omgeving_

 

Een RPG AS400 Programmeur inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van RPG AS400 Programmeurs. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

RPG ILE programmeur voor logistieke omgeving

Wij zijn op zoek naar een ervaren RPG ILE ontwikkelaar met ervaring binnen de logistieke omgeving, om een aantal wijzigen door te voeren in een bestaande applicatie.

We zoeken iemand met een pragmatische aanpak, die met een FO aan de slag kan en zelf een TO maakt en in inpact van de change overziet en bekend is met het werken in legacy omgevingen.

Disciplines Vereist

  • RPG ILE / RPG free

  • DB2

  • CL

Disciplines Gewenst

  • Logistieke / productie omgeving

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance RPG ILE programmeur voor logistieke omgeving.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Oud-beijerland en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van OUD BEIJERLAND

OUD BEIJERLAND

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV