Medior HTML5, CSS specialist_

 

Een HTML5 Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van HTML5 Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Medior HTML5, CSS specialist

In een jong team van circa 20 developers ben je verantwoordelijk voor de maatwerkoplossingen die binnenkomen vanuit de klanten. Ik ben op zoek naar een HTML5, CSS specialist.Je gaat aan de slag in een team om een softwarepakket voor de vastgoedbranche vorm te geven. Je zal zelfstandig aan de slag gaan en in het begin op locatie in Arnhem. Hierna is remote werken mogelijk. 

Disciplines Vereist

  • HTML5,

  • CSS3.

Disciplines Gewenst

  • Javascript.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Medior HTML5, CSS specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Arnhem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van ARNHEM

ARNHEM

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV