HTML 5 specialist_

 

Een HTML5 Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van HTML5 Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

HTML 5 specialist

Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een HTML 5 specialist die aanpassingen kan uitvoeren aan een bestaande configuratie tool. Het gaat om een bestaande tool die voor een groot deel af is, maar waarvan een aantal functionaliteiten nog niet naar behoren werken. Inzet is flexibel in te delen en deels remote werken is mogelijk

Disciplines Vereist

  • Html5

  • Javascript

  • Php

  • Mysql

  • Ervaring met caching methodieken

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance HTML 5 specialist.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Utrecht en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van UTRECHT

UTRECHT

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV