Frontend developer_

 

Een HTML5 Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van HTML5 Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Frontend developer

Wij zijn voor een final review van de eerste releas van onze nieuwe website op zoek naar een ervaren frontend developer om op korte termijn versie 1.0 te lanceren. Vervolgens ben je nauw betrokken met de vervolgstappen die geplanned zijn, voor nieuwe releases.

Je werkt hiermee samen met de productowner, design wordt gemaakt door een art-director, voor de backend (PHP) hebben we eigen developers. Tot nu toe heeft een backend developer zich met de FED issues bezig gehouden, maar we merken dat dit de boel nu erg vertraagd. Ieder zijn specialiteit.

Je hebt ruime ervaring met Frontend development, lost bij voorkeur iets op dmv css ipv javascript. Hebt ruime ervaring met UX/UI, je kent de best practises op het gebied van intercationdesign, responsive design etc.

Je bent flexible inzetbaar en kunt goed omgaan met deadlines. Opdracht kan geheel remote uitgevoerd worden.

Als je interesse hebt ontvang ik graag een reactie met motivatie o.v.v. je uurtarief beschikbaarheid per week voor de komende 2 a 3 weken. En een paar voorbeelden van websites die je ontwikkeld hebt waar je trots op bent.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Frontend developer.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Schiedam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

reageer

Werken in hartje van SCHIEDAM

SCHIEDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Robert Gritter en upload je CV. We horen graag van je!

reageer


Bel

Robert Gritter

Recruiter & Partner

010-4755583

r.gritter@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV