Front-end Developer, in kleine agile teams erg leuke dingen doen!_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP04154555
Inzet Fulltime
Werkgebied Arnhem
werkniveau Junior / Medior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Een HTML5 Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van HTML5 Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Front-end Developer, in kleine agile teams erg leuke dingen doen!

Bij dit vooroplopende bedrijf gaat front-end ontwikkeling verder dan het opzetten van een template op basis van een grafisch ontwerp. Als jij het leuk vindt om aan de hand van ontwikkelingen in je vakgebied zelf ook vernieuwende (usability) oplossingen aan te dragen bij de designers. Voor jou de Scheiding van structuur (HTML), opmaak (CSS) en gedrag (Javascript) voor jou vanzelfsprekend is. EN je veel eigenzeggenschap en verantwoordelijkheid wil; het samen met een club mensen wilt doen die inhoudelijk het beste willen zijn in wat ze maken… Zit je hier helemaal op je plek. Je zult werken aan technisch hoogstaande websites en online applicaties.

Mijn klant pakt projecten op bij verschillende zeer zichtbare en bekende merken, met een kortere looptijd van zo 3 tot 6 maanden. Zo is je werk erg afwisselend en ook goed zichtbaar voor je familie en omgeving. Natuurlijk weken ze agile, dit in teams van 5 tot 7 teamleden. Je wordt gestimuleerd om je eigen research & development projecten op te pakken en er wordt tijd vrijgemaakt voor je om ze uit te voeren, conform de google gedachten.

Bedrijfscultuur: Open, ontspannen, hoog tempo, ondernemende types, inhoudelijk de beste willen zijn, pro-actief, driven, flexibel, ambitieus, met veel vrijheid en eigenzeggenschap, woord is woord.

Jij

  • Minimaal 2 jaar ervaring als front-end developer HTML(5) en CSS(3), de bekende JS frameworks, LESS en/of SASS en responsive design;
  • Je weet hoe je een website moet opzetten volgens de W3C richtlijnen en hoe je een website SEO-technisch het beste kunt opbouwen. Bij dit alles let je natuurlijk ook op het usability aspect en zorg je ervoor dat alles wat je maakt cross-browser compatible is;
  • Je bent op de hoogte van de snelle ontwikkelingen binnen het vakgebied en vind het leuk om je collega’s hierover voortdurend op de hoogte te houden;
  • Jouw kennis van Javascript (jQuery) gaat verder dan bestaande plugins inzetten, je weet hoe het werkt en kan het, indien nodig, zelf realiseren;
  • Tenslotte werk je zorgvuldig, ben je communicatief ingesteld en heb je enige affiniteit met vormgeving.

Voor jouw

  • Uitdagende projecten met veel afwisseling;
  • Een plezierige, informele werksfeer waarin je samenwerkt met zon 20 andere gepassioneerde collega’s;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
  • Een bruto salaris tussen de €2800 en 3600;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Front-end Developer, in kleine agile teams erg leuke dingen doen!.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Arnhem en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ARNHEM

ARNHEM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV