Allround Front-end developer UX / UI designer en Developer!_

 

Samenvatting

Vacaturenummer CAP02154407
Inzet fulltime
Werkgebied Omgeving Rotterdam
werkniveau Junior / Medior / Senior
Contactpersoon Tim Goppel
010 - 475 55 83

Een HTML5 Specialist inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van HTML5 Specialisten. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Allround Front-end developer UX / UI designer en Developer!

De functie Als Front end developer bij dit groeiende familie bedrijf, met haar eigen lijn interieur design artikelen, ben je van a tot zet betrokken bij het ontwikkel en order proces. Je ziet zelfs de creatie van de eigen artikelen om je heen gebeuren. Samen met een Back end developer vorm je het design en programmeer team. Het wordt jouw missie het 8 tal internationale webshops te verbeteren en optimaliseren (her creëren?).

Op het moment heeft mijn klant webshops in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Baltische Staten en Brazilië. Daarmee is het nog niet afgelopen want dit ambitieuze bedrijf blijft haar activiteiten internationaal uitbreiden. Dit doet ze (zeker met betrekking tot deze functie) vanuit haar kantoor in omgeving Rotterdam. Je zit heel dicht op het gehéle proces, van de eerste penstreek van het design van de artikelen tot de (online) order van de klant. Zo zie je onmiddellijk de effecten van jouw eigen creaties en verbeteringen in de webshop. Het bedrijf is bereid in haar werknemers te investeren en geeft je ruimte je kennis en kunde waar nodig aan te vullen of uit te breiden.

Bedrijfscultuur Open, familiair, korte lijnen, ruimte voor eigen initiatieven en zelfontwikkeling, beste van beide werelden: internationale reikwijdte met de flexibiliteit van een nationaal familiebedrijf. Het profiel Je bent creatief, thuis in gebruikers interactie, je hebt meer dan twee jaar relevante werkervaring met front-end.

Voor jou geldt verder:

  • Ervaring met (X)HTML, HTML 5, CSS, JavaScript en JQuery.
  • Ervaring met UX en UI design.
  • Ervaring met responsive design.
  • Ervaring met frameworks als Cake PHP en of Zend of de bereidheid je erin te verdiepen is een pré.
  • Een pré is ook, ervaring met MySQL en A/B Testing.

Wat ligt er voor jou?

  • Ruime mogelijkheid je te ontwikkelen en blijven ontwikkelen.
  • Een bruto salaris van €2600 tot €4100 op basis van kennis en ervaring.
  • 29 vakantie dagen.
  • Een werkdag die maximaal tot 17:30 uur duurt.
  • Veel mogelijke eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid.


Wil je meer weten of direct solliciteren? Klik dan op de knop “solliciteer”, of neem direct contact met me op, dan vertel ik je meer over deze vacature. Zie je geen match? Dan draaien we het toch om, dan gaan we specifiek voor jou opzoek naar een job die precies dat heeft wat jij zoekt. We horen graag van je.

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Allround Front-end developer UX / UI designer en Developer!.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Omgeving Rotterdam en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

soliciteer

Werken in hartje van ROTTERDAM

ROTTERDAM

Interesse in deze vacature gekregen? _

Ben je geinteresseerd in deze functie, of wil je graag meer informatie. Neem dan contact op met Tim Goppel en upload je CV. We horen graag van je!

soliciteer


Bel

Tim Goppel

IT Consultant

06 - 30 724 324

t.goppel@capwell.nl

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV