Progress ontwikkelaar_

 

Een Progress Ontwikkelaar inhuren?

U kunt dan gerust een zoekopdracht bij Capwell uitzetten. Ons team van ervaren ICT recruiters voorziet u graag van passende CV's van Progress Ontwikkelaars. Bekijk onze kandidaten online op GoogleMaps

Progress ontwikkelaar

Voor onze opdrachtgever, een software bedrijf dat zich met name richt op de financiele markt, zijn we op zoek naar een progress ontwikkelaar. Je zult ingezet worden op verschillende projecten, meest voorkomende werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, onderhoud en meldingen. Na een inwerkperiode wordt er van je verwacht dat je binnen het team zelfstandig aan de projecten werkt.

Disciplines Vereist

  • Minimaal 4 jaar programmeer ervaring

  • Ontwikkelen in Progress (versie 6 tot 10, )

We zijn echter wel regelmatig op zoek naar een ervaren freelance Progress ontwikkelaar.

Onze werkwijze : Wij gaan altijd zelf aktief in ons bestand op zoek naar de juiste kandidaat, waarbij we naast de vereiste skills ook sorteren op reisafstand.

Dus woon jij in (de buurt van) Woerden en ben je beschikbaar dan ben jij waarschijnlijk de eerste die we voor deze aanvraag zouden benaderen.

Sta je al bij ons ingeschreven?

bekijk openstaande aanvragen

Werken in hartje van WOERDEN

WOERDEN

Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de jobmail

 

Quicklinks

Hier kunnen wij u mee helpen_

Het is onze drive om de juiste ICT-specialist op de juiste plek te krijgen. En dat lukt ons keer op keer. Niet zelden krijgen we positieve reacties van onze klanten over de perfecte match. Daar doen we het graag voor!

Vind ons op

Copyright 2019, Capwell BV